Arnau Graslaub fa quart als Campionats d’Espanya

Arnau Graslaub fa quart als Campionats d’Espanya

21/02/2024, 13:02 / 0 comentari(s)

El corredor de la Federació Andorrana de Ciclisme Arnau Graslaub va aconseguir la quarta plaça en els Campionats d’Espanya de descens que van tenir lloc el cap de setmana a Panticosa (Osca). En aquest mateix context, Graslaub ja es va proclamar campió en categoria cadet l’any passat, en aquella ocasió a Granada, però malauradament aquest any no ha tingut opció a revalidar el títol.


Sota una calor sufocant, dissabte es van realitzar els entrenaments en un circuit «llarg, dur, variat i molt tècnic en alguns trams», segons va explicar la federació. La sequedat del terreny i la pols van dificultar el desenvolupament normal de la prova, on van haver-hi moltes caigudes durant tota la jornada. L’andorrà no va quedar exemt i també va anar pel terra en algun moment, tot i que sense conseqüències greus.


Ahir a primera hora es va portar a terme la baixada d’escalfament i, posteriorment, va començar la primera màniga (que serveix per ubicar els temps de sortida dels corredors a la final). Graslaub va aconseguir un bon temps de 3.19, que el va situar a només dos segons del segon lloc i les sensacions van ser bones de cara a la final. A aquesta, el de la FAC va intentar mantenir el nivell de la classificatòria, però un error en un punt complicat no li va permetre accedir al podi, assolint el quart lloc a només un segon del tercer. El circuit es va endurir moltíssim pel desgast sofert durant tot el cap de setmana i va provocar que estigués en «molt males condicions, provocant accidents, errades i problemes mecànics als corredors», va declarar l’equip del Principat.


La propera parada per a Graslaub seran els Campionats d’Europa a Maribor, que lligarà amb la tercera cita de Copa del Món, també a la localitat eslovena. 

Font: El Periòdic d'Andorra