Arnau Graslaub punxa en la final de descens de l’europeu

Arnau Graslaub punxa en la final de descens de l’europeu

21/02/2024, 11:02 / 0 comentari(s)

El rider de la Federació Andorrana de Ciclisme Arnau Graslaub segueix amb la seva progressió d’aprenentatge i adquisició d’experiència en aquest primer any com a Junior. En aquest cas va participar, aquesta setmana, en els Campionats d’Europa de descens a Maribor, Eslovènia.

Dissabte, en les baixades classificatòries, Graslaub va fer una molt bona feina, ràpida i segura, a excepció d’un error a la primera part que el va fer perdre uns 10 segons que al final van marcar la seva posició. En aquest cas es va situar en el lloc 32 a 10 segons precisament del Top 15. Una baixada que el va fer agafar confiança de cara a la cursa.

En la prova, el rider andorrà va seguir demostrant la confiança en ell mateix que ja va mostrar en els entrenaments. El punt intermedi marcava un segon lloc excepcional i un temps per haver quedat en el Top 15 europeu. La mala sort, però, va caure sobre el jove rider que, primer, va punxar i, posteriorment, va caure a causa d’aquesta punxada. Un contratemps que el va fer perdre qualsevol opció de poder fer un bon temps i entrar dins del Top 15 europeu.

Tot i la punxada i la caiguda, les sensacions amb les quals va finalitzar la cursa Graslaub «són bones». De fet, el rider andorrà no haurà d’esperar gaire temps per poder refer-se d’aquesta mala sort, ja que aquesta setmana disputa la Copa del Món també a Maribor, en un circuit molt semblant al del campionat d’Europa.

Font: El Periòdic d'Andorra